Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de pepitas de calabaza
- 60 g de cacahuates tostados sin sal
- 80 g de lechuga romana, en trozos
- 150 g de hojas de espinaca fresca
- 1 cebolla cambray, sólo el tallo
- 20 g de hojas de cilantro, frescas
- 10 g de hojas de perejil fresco
- 1 chile serrano, sin tallo
- 1 pizca de comino en polvo
- 2 cditas sal
- 400 g de tomate verde, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 100 g de cebolla blanca, en trozos
- 20 g de aceite vegetal
- 280 g de agua
- 500 g de setas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 744.8 kJ / 178 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 10.3 g
- Vetten
- 13.2 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 607.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soya texturizada a la Vizcaína
1h 10 min
Tinga de col
35 Min
Mole vegano
40 min
Arroz rojo con verduras de verano y queso feta
45 Min
Tortitas de pescado estilo tai
45 Min
Chiles rellenos de frijol con mole negro
2j 10 menit
Tinga de setas
25 min
Pozole de setas
1j
Falafel de coliflor y lentejas rojas
2j 30 menit
Sopa de garbanzo, kale y calabacita
30 min
Taquitos vietnamitas
30 min
Enchiladas poblanas veganas
40 min