Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mousse de huitlacoche
- 50 g de cebolla blanca, en trozos
- 15 g de aceite
- 320 g de huitlacoche
- 50 g de agua
- 3 cdas de concentrado de caldo de pollo
- 100 g de mayonesa
- 150 g de queso crema
- 1 cdita de grenetina en polvo
Salsa de chile poblano
- 80 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo
- 2 chiles poblanos, en trozos
- 20 g de aceite
- 40 g de queso crema
- 30 g de leche
- 220 g de crema
- ¼ cda de concentrado de caldo de pollo
- 1 cdita de sal
Emplatado
- 3 ramilletes de flor de calabaza, sin tallo ni pistilo
- 600 g de agua
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1370 kJ / 326 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caldo de nopales con chile morita
30 min
Romeritos
1 godz. 40 min
Mole de olla vegetariano
1h
Chiles rellenos de frijol con mole negro
2 godz. 10 min
Gazpacho de chabacano y jitomate
1sa 15 dk
Annin tofu (gelatina de almendra)
7h
Chile en nogada vegetariano
25 Min
Romeritos veganos
1h
Huauzontles en caldillo de jitomate
50 min
Mole de olla vegano
45 min
Crema de chile poblano y flor de calabaza
25 Min
Sopa de lima
40 min