![Flor de calabaza rellenas de mousse de huitlacoche Flor de calabaza rellenas de mousse de huitlacoche](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4F080552-7FFE-471A-B139-3ACA7BA91A3A/Derivates/29650DD6-D2F4-4207-9ECC-F7BB3AB05C1F.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mousse de huitlacoche
- 50 g de cebolla blanca, en trozos
- 15 g de aceite
- 320 g de huitlacoche
- 50 g de agua
- 3 cdas de concentrado de caldo de pollo
- 100 g de mayonesa
- 150 g de queso crema
- 1 cdita de grenetina en polvo
Salsa de chile poblano
- 80 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo
- 2 chiles poblanos, en trozos
- 20 g de aceite
- 40 g de queso crema
- 30 g de leche
- 220 g de crema
- ¼ cda de concentrado de caldo de pollo
- 1 cdita de sal
Emplatado
- 3 ramilletes de flor de calabaza, sin tallo ni pistilo
- 600 g de agua
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1370 kJ / 326 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao a la Vizcaina
1 Std. 15 Min
Chiles en nogada
1 godz.
Robalo envuelto en hoja de plátano y hoja santa
50min
Sopa de almendras y azafrán
30min
Chiles en nogada
1 godz.
Chile en nogada vegetariano
25 min
Sopa de hongos y epazote
35min
Pancita de hongos
1 godz.
Pescado a la talla
40min
Sopa de flor de calabaza
35min
Crema de chile poblano y flor de calabaza
25 min
Entomatado de res con verdolagas
1 godz.