![Dip de huitlacoche Dip de huitlacoche](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7BC908DF-7BBE-41A6-BE46-852A3B48C3BE/Derivates/238B9BAD-653C-4420-8C4E-D6AF615E1F5B.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 5 g de aceite, y un poco más para engrasar
- 350 g de huitlacoche, en lata
- 90 g de crema para batir (min 30% de grasa)
- 1 sobre de grenetina en polvo
- epazote, en juliana, para decorar
- Voeding
- per 1 receta completa
- Calorieën
- 1537 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 59 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo en salsa de huitlacoche
45min
Chicharrón en salsa verde
35min
Pastel de cajeta
1u. 10min
Sopa de hongos y epazote
35min
Crema conde bicolor
40min
Pescado a la talla
40min
Fideo seco en salsa de chiles
35min
Adobo básico
30min
Crema de cilantro
30min
Crema de chicharrón
25min
Sopa de nopales
45min
Entomatado de res con verdolagas
1h