Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g d'eau
- 24 huîtres de Cancale
- 30 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g de vinaigre de vin blanc
- 20 g de vin blanc sec
- 100 g de beurre salé, très froid
- gros sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 963 kJ / 232.8 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 3.8 g
- Vetten
- 21.5 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 890.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce madère
35 Min
Magret de canard au maroilles et à la bière
30min
Pho complet de bœuf
3 Std. 50 Min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40 min
Canederli de dorade et son bouillon
1h
Homard rôti et sauce au cidre
45 min
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40 min
Velouté de pleurote au jambon cru
45 min
Huîtres farcies à la fondue de poireau
45 min
Bonbons en gelée au citron et gingembre
1h 30 min
Clam chowder (Chaudrée de palourdes)
1h 50 min
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45 min