Yakisoba Rice Vermicelli
TM6 TM5 TM31

Yakisoba Rice Vermicelli

2.1 (7 beoordelingen)

Ingrediënten

Yakisoba Sauce

  • 40 g gluten-free soy sauce
    of tamari
  • 60 g Worcestershire sauce (see tip)
    of balsamic vinegar
  • 40 g oyster sauce, gluten free
  • 60 g tomato ketchup
  • 30 g brown sugar

Vegetables and Vermicelli

  • 1600 g water
  • 80 g green pepper, cut in julienne
  • 80 g red pepper, cut in julienne
  • 80 g carrot, cut in julienne
  • 100 g fresh bean sprouts
  • 120 g raw, medium-sized prawns, peeled, deveined
  • 40 g spring onions, sliced diagonally
  • 300 g rice vermicelli
  • 100 g raw cashew nuts

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2305.4 kJ / 551 kcal
Eiwitten
18.2 g
Koolhydraten
91.4 g
Vetten
13.7 g
Verzadigd vet
2.4 g
Vezels
4.1 g
Natrium
1586.1 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten