Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Yakisoba Sauce
-
40
g gluten-free soy sauce
of tamari -
60
g Worcestershire sauce (see tip)
of balsamic vinegar - 40 g oyster sauce, gluten free
- 60 g tomato ketchup
- 30 g brown sugar
Vegetables and Vermicelli
- 1600 g water
- 80 g green pepper, cut in julienne
- 80 g red pepper, cut in julienne
- 80 g carrot, cut in julienne
- 100 g fresh bean sprouts
- 120 g raw, medium-sized prawns, peeled, deveined
- 40 g spring onions, sliced diagonally
- 300 g rice vermicelli
- 100 g raw cashew nuts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2305.4 kJ / 551 kcal
- Eiwitten
- 18.2 g
- Koolhydraten
- 91.4 g
- Vetten
- 13.7 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 1586.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spicy Mince Pork Noodles
45 min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM6)
35min
Malabar Prawn Curry
1h 25min
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad (TM5)
Geen beoordelingen
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1h
Orange and Pear Pavlova (TM5)
Geen beoordelingen
Surimi Stick Salad (TM6)
15min
Prawn Biryani
1 Std. 15 Min
Serrano Ham and Asparagus Soup
45 min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20 min
Ghee Rice
1 Std. 15 Min
Spanish Tortilla
1h