Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Yakisoba Sauce
-
40
g gluten-free soy sauce
of tamari -
60
g Worcestershire sauce (see tip)
of balsamic vinegar - 40 g oyster sauce, gluten free
- 60 g tomato ketchup
- 30 g brown sugar
Vegetables and Vermicelli
- 1600 g water
- 80 g green pepper, cut in julienne
- 80 g red pepper, cut in julienne
- 80 g carrot, cut in julienne
- 100 g fresh bean sprouts
- 120 g raw, medium-sized prawns, peeled, deveined
- 40 g spring onions, sliced diagonally
- 300 g rice vermicelli
- 100 g raw cashew nuts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2305.4 kJ / 551 kcal
- Eiwitten
- 18.2 g
- Koolhydraten
- 91.4 g
- Vetten
- 13.7 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 1586.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Oyster Mushroom and Champagne Risotto
35min
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3 Std. 10 Min
Avocado with Egg and Salmon Tartare
50min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30min
High protein natural yoghurt (Diabetes, TM6)
34 Std. 20 Min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM5)
35min
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
1 Std. 15 Min
Roasted Garlic Dip
1 Std. 15 Min
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40min
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45min
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50min