Yakisoba Rice Vermicelli

Yakisoba Rice Vermicelli

2.1 7 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

Yakisoba Sauce
  • gluten-free soy sauce
    40 g
    tamari
  • Worcestershire sauce (see tip)
    60 g
    balsamic vinegar
  • oyster sauce gluten free
    40 g
  • tomato ketchup
    60 g
  • brown sugar
    30 g
Vegetables and Vermicelli
  • water
    1600 g
  • green pepper cut in julienne
    80 g
  • red pepper cut in julienne
    80 g
  • carrot cut in julienne
    80 g
  • fresh bean sprouts
    100 g
  • raw, medium-sized prawns, peeled, deveined
    120 g
  • spring onions sliced diagonally
    40 g
  • rice vermicelli
    300 g
  • raw cashew nuts
    100 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1586.1 mg
Eiwitten 18.2 g
Calorieën 2305.4 kJ / 551 kcal
Vetten 13.7 g
Vezels 4.1 g
Verzadigd vet 2.4 g
Koolhydraten 91.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...