Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Boiled Rice
- 35 oz water
- 1 ½ tsp salt
- ½ oz olive oil
- 9 oz parboiled rice
Shredded Chicken
- 1 oz soy sauce
- ½ oz toasted sesame oil
- 9 oz chicken breast fillet, boneless skinless, cut into long strips (1 in. wide)
Vegetables
- 4 oz carrots, peeled (1-2 carrots)
- 7 oz Persian cucumber, unpeeled, ends removed
- 7 oz Roma tomatoes, firm and small enough to fit whole in feeder (2 tomatoes) or halved to fit
- 3 ½ oz red onion, halved vertically (½ onion)
- 5 ½ oz baby romaine lettuce leaves, loose-leaf washed and dried (approx. 2 lettuce hearts), halved to fit feeder
- 2 ripe avocados, peeled, pitted, thinly sliced
Yogurt and Cilantro Sauce
- 8 sprigs fresh cilantro, leaves only, divided
- ½ tsp salt
- 3 pinches ground black pepper, to taste
- 9 oz plain Greek yogurt
- 3 ½ oz mayonnaise
- 4 tbsp roasted cashews
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3350 kJ / 800 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 47 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 7.2 g
- Natrium
- 899 mg
Alternatieve recepten
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30min
Avocado Tuna Salad
5min
Rainbow Mediterranean Couscous Salad
1h
Rainbow Salad
30min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1h
Chili Oil Noodles
30min
Chicken Shawarma Bowl
1h
Apple Peel Cider Sangria
1h 30min
Avocado Tuna Salad
5min
Waldorf Salad
15min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Beer Marinade
10min