Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 scallions, white parts, sliced, green parts, cut on a bias
- 2 garlic cloves, to taste
- 1 in. fresh ginger root, peeled, cut into pieces
- 1 oz sesame oil
- 1 oz sambal oelek
- 2 oz hoisin sauce
- 1 oz black bean garlic sauce
- 1 oz rice vinegar
- 1 oz water
- 16 oz fresh green beans, trimmed
- 2 tbsp oil, e.g. grapeseed, vegetable, canola, to fry, divided
- kosher salt, Diamond Crystal®, to season, to taste
- 1 lime, juice only, to taste
- ½ tsp sesame seeds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 686 kJ / 164 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 430 mg
Alternatieve recepten
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40 min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 min
Biltmore Veal Fricassee
1h 20 min
Eggplant Sauté
30min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14 Std. 10 Min
Spicy Asian Snow Peas
25min
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35 min
Cauliflower with Pea Purée
40 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Scalloped Potatoes
2 Std. 30 Min