Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g de arroz
- 300 g de harina panificable sin gluten
- 2 g de levadura prensada fresca
- 300 g de agua helada
- 10 g de aceite de oliva
- 5 g de sal
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1793.8 kJ / 428.7 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 88.3 g
- Vetten
- 2.7 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 905.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan exprés sin gluten
1h
Pizza tropical sin gluten
1h
Focaccia al romero (sin gluten)
1h 40min
Lentejas con vinagreta de frambuesas y yogur stracciatella
30 min
Hojaldre rápido (sin gluten)
1h
Crostata con salami y queso (sin gluten)
1h 20min
Bagels sin gluten
1 Std. 50 Min
Pizza de gorgonzola, jamón y patata (sin gluten)
2 Std. 50 Min
Pizza multicereal con queso brie, jamón serrano y mermelada de higos
3h 40min
Focaccia rústica sin gluten
2h 40 min
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1h 20min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 Std. 50 Min