Canelones de espinacas con piñones y pasas

Canelones de espinacas con piñones y pasas

4.4 132 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
4 raciones

Ingrediënten

  • 20 placas de canelones (precocidas o secas)
Relleno
  • 100 g de soja texturizada
  • 5 dientes de ajo
  • 5 ramitas perejil fresco (solo las hojas y parte del tallo)
  • 30 g de aceite de oliva
  • 350 g de espinacas congeladas (descongeladas y muy escurridas)
  • 1 cucharadita de sal
  • 250 g de tomate frito
  • 30 g de piñones
  • 50 g de pasas sin semillas
Bechamel
  • 40 g aceite de girasol
  • 40 g de harina integral
  • 500 g de leche desnatada
  • ½ cucharadita de sal
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • 2 pellizcos de nuez moscada molida (optioneel)
  • 50 - 100 g de queso rallado (optioneel)

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 ración

Natrium 810 mg
Eiwitten 33.6 g
Calorieën 2955 kJ / 707 kcal
Vetten 25.6 g
Vezels 6.8 g
Verzadigd vet 12.2 g
Koolhydraten 84.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...