
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 165 g de lait et 2 c. à soupe pour dorer
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 165 g de farine de blé type 65, et un peu pour fariner
- 1 jaune d'œuf
- 10 g de sucre en poudre
- 1 c. à café rase de sel
- 25 g de beurre mou
- eau pour la cuisson des steaks
- 150 g de quinoa
- 1 oignon coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 1 pincée de paprika
- ½ cube de bouillon de légumes émietté
- 2 c. à soupe rases de fécule de maïs
- farine de blé type 65, pour les steaks
- 8 tranches de cheddar
- 200 g de haricots rouges en conserve égouttés
- 1 pincée d'origan déshydraté
- du sel
- du poivre moulu
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 4 c. à soupe de ketchup
- 2 avocats en lamelles
- 1 oignon rouge en fines rondelles
- 4 feuilles de laitue
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 705 kcal / 2950 kJ
- Eiwitten
- 29 g
- Vetten
- 25 g
- Koolhydraten
- 85 g