Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Manteiga q.b. p/ untar, mais q.b. p/ o forno
- 40 g azeite
- 2 dentes de alho
- 1 malagueta
- 20 g coentros
- 3 laranjas (raspa e sumo)
- 500 g água
- 8 endívias (800 g aprox.), cortadas ao meio longitudinalmente
- 1 c. chá de sal
- 2 c. chá de tomilho-limão só as folhas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 398.9 kJ / 95.3 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 11.8 g
- Vetten
- 5.6 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 296.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia de beterraba com salmão fumado
2u. 15min
Couves com ervilhas e azeite de ervas
40 Min
Polenta com cogumelos e espinafres
35min
Fritata de curgete e ricota
40 Min
Legumes, caju e molho de manteiga de amendoim com arroz
45min
Salada quente de couve kale, feijão-branco, noz e bagas de goji
40 Min
Guisado de lentilhas à moda da Etiópia (Misir wat)
35min
Cevada com ratatouille
40 Min
Salada de lentilhas e beterraba com vinagreta de salsa
30 λεπτ.
Salada de lentilhas e pimentos assados
20 λεπτ.
Cevadinha com legumes de primavera e ovos cocote
1ωρ. 30 λεπτ.
Pasta de gengibre
15 λεπτ.