Compatibele versies
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Saltimbocca en groenten
- 4 stukken kalfsvlees, pezenvrij, zonder bot (elk 110-125 g)
- zout, naar eigen smaak
- gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 8 verse salieblaadjes
- 8 sneetjes Parma ham (± 100 g)
- 500 g water
- 100 g wortelen, in hapklare stukken
- 150 g peterseliewortel, in hapklare stukken
- 150 g pastinaak, in hapklare stukken
Risotto en afronding saltimbocca
- 60 g Parmezaanse kaas, in stukjes gesneden (3 cm)
- 80 g sjalotten, in tweeën gesneden
- 2 teentjes knoflook
- 50 g extra vergine olijfolie
- 250 g risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 minuten kooktijd
- 80 g witte wijn, droog
- 1 pak saffraan (0,1 g)
- 100 g bevroren doperwten
- 500 g kippenbouillon
- ½ - 1 tl zout, naar smaak
- olie, om te frituren
- 50 g mascarpone
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3184.6 kJ / 761.2 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 75.8 g
- Vetten
- 28.2 g
- Verzadigd vet
- 9.2 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 1666 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50 Min
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Geen beoordelingen
Mexicaanse rozemarijnpunch
10min
Bouillabaisse
Geen beoordelingen
Zalmvlecht
Geen beoordelingen
Taartjes van prei en venkel met geitenkaas
Geen beoordelingen
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30 Min
Tarbot met salsasaus
Geen beoordelingen
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16 Std.
Goulash van linzen en champignons
45 Min
Taart met peer en brie
1h 10min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 Min