Apparaten en accessoires
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Voorbereiding. 45min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
Saltimbocca en groenten
-
kalfsvlees pezenvrij, zonder bot (elk 110-125 g)4 stukken
-
zout naar eigen smaak
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
verse salieblaadjes8
-
Parma ham (± 100 g)8 sneetjes
-
water500 g
-
wortelen in hapklare stukken100 g
-
peterseliewortel in hapklare stukken150 g
-
pastinaak in hapklare stukken150 g
Risotto en afronding saltimbocca
-
Parmezaanse kaas in stukjes gesneden (3 cm)60 g
-
sjalotten in tweeën gesneden80 g
-
teentjes knoflook2
-
extra vergine olijfolie50 g
-
risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 minuten kooktijd250 g
-
witte wijn, droog80 g
-
saffraan (0,1 g)1 pak
-
bevroren doperwten100 g
-
kippenbouillon500 g
-
zout naar smaak½ - 1 tl
-
olie om te frituren
-
mascarpone50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1666 mg
Eiwitten
46 g
Calorieën
3184.6 kJ /
761.2 kcal
Vetten
28.2 g
Vezels
6.5 g
Verzadigd vet
9.2 g
Koolhydraten
75.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Winter recepten
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Mangosapje met cayennepeper
10min
Virgin Citroen en Tijm Cocktail
45min
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1u. 30min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Venkelsapje
10min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1u. 35min
Vitello tonnato
13u.
Yoghurtdressing
5min
Detoxsapje met appel en peer
10min
Peren in rode wijn
3u. 20min
Smoothie bowl met frambozen en chiazaad
10min
Mousse van ham
10min