
Apparaten en accessoires
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Voorbereiding. 45min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
Saltimbocca en groenten
-
kalfsvlees pezenvrij, zonder bot (elk 110-125 g)4 stukken
-
zout naar eigen smaak
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
verse salieblaadjes8
-
Parma ham (± 100 g)8 sneetjes
-
water500 g
-
wortelen in hapklare stukken100 g
-
peterseliewortel in hapklare stukken150 g
-
pastinaak in hapklare stukken150 g
Risotto en afronding saltimbocca
-
Parmezaanse kaas in stukjes gesneden (3 cm)60 g
-
sjalotten in tweeën gesneden80 g
-
teentjes knoflook2
-
extra vergine olijfolie50 g
-
risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 minuten kooktijd250 g
-
witte wijn, droog80 g
-
saffraan (0,1 g)1 pak
-
bevroren doperwten100 g
-
kippenbouillon500 g
-
zout naar smaak½ - 1 tl
-
olie om te frituren
-
mascarpone50 g
Voeding per 1 portie
Natrium
1666 mg
Eiwitten
46 g
Calorieën
3184.6 kJ /
761.2 kcal
Vetten
28.2 g
Vezels
6.5 g
Verzadigd vet
9.2 g
Koolhydraten
75.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Winter recepten
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan Aubergine Massaman Curry
Geen beoordelingen
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Geen beoordelingen
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
4u. 15min
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Geen beoordelingen
Vegan Caesar saladedressing
Geen beoordelingen
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Geen beoordelingen
Gebakkrans met geroosterde groenten
1u. 40min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Veenbes & rode biet koekjes
Geen beoordelingen
Spinazierisotto met asperges
40min
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30min
Pavlova-toren met gemengde bessen
5u. 30min