Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g de nueces peladas
- 60 g de almendras crudas sin piel
- 20 g de semillas de lino
- 350 g de agua
- 350 g de batata en trozos (2 cm)
- 50 g de azúcar
- 80 g de dátiles sin hueso (aprox. 5 dátiles medjoul)
- 1 cucharadita de canela molida
- 50 g de harina de repostería
- 3 cucharadas de cacao puro en polvo (y un poco mas para espolvorear)
- 2 - 3 pellizcos de sal
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 724.8 kJ / 173.2 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 6.4 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 66.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bizcocho de calabaza sin gluten
2 Std. 20 Min
Panecillos de lino y chía
40min
Muffins de batata con nueces
1h
Pan crujiente de trigo sarraceno
1h 30min
Pastel de batata (sin gluten y sin lactosa)
6h 15 min
Albóndigas de lentejas con puré de coliflor y salsa (sin gluten, sin huevo, sin lácteos)
1 godz. 25 min
Trufas de avena y algarroba
15 Min
Cake de plátano con algarroba
1 Std. 45 Min
Galletas de semillas con pepitas de chocolate
1h 15 min
Pan 100% trigo sarraceno
2h
Tarta de chocolate y batata
3 Std.
Cake de dátiles, manzana y nueces sin gluten
1h 30min