Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g de nueces peladas
- 60 g de almendras crudas sin piel
- 20 g de semillas de lino
- 350 g de agua
- 350 g de batata en trozos (2 cm)
- 50 g de azúcar
- 80 g de dátiles sin hueso (aprox. 5 dátiles medjoul)
- 1 cucharadita de canela molida
- 50 g de harina de repostería
- 3 cucharadas de cacao puro en polvo (y un poco mas para espolvorear)
- 2 - 3 pellizcos de sal
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 724.8 kJ / 173.2 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 6.4 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 66.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cake de plátano con algarroba
1 Std. 45 Min
Bizcocho de chocolate y calabacín
1 Std.
Pan de semillas rico en proteínas
9h
Hamburguesas crujientes de quinoa con puré de aguacate
1 Std. 30 Min
Queso vegano al horno con pipas de girasol
40 Min
Pizza integral de batatas
3 Std. 15 Min
Muffins de batata con nueces
1 Std.
Pastel de batata (sin gluten y sin lactosa)
6 Std. 15 Min
Minimuffins de plátano al cacao (sin harina ni azúcar ni huevo)
40 Min
Pan 100% trigo sarraceno
2h
Natillas de coco y chocolate sin lactosa (Espesar)
15 Min
Tortitas de avena y plátano
15 Min