Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Blattspinat, frisch
- 20 g frischer Koriander, Blättchen abgezupft
- 50 g Cashewkerne
- 4 Knoblauchzehen
- 20 g frischer Ingwer, geschält, in dünnen Scheiben
- 250 g Zwiebeln, halbiert
-
25
g Ghee, (siehe Tipp)
of 25 g Butterschmalz - 200 g Paradeiser, geviertelt
- 1 - 2 grüne Chilischoten, frisch, entkernt, nach Geschmack
- ½ TL Muskat, gemahlen
- ½ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 TL Garam Masala
- 2 Prisen Zucker
- 1 ½ TL Salz, etwas mehr zum Abschmecken
- 250 g Jasminreis
- 450 g Wasser
- ½ EL Öl
- 200 - 230 g Paneer Käse, (siehe Tipp)
- 70 - 100 g Joghurt 3,5 %Fett, nach Geschmack
- Zitronensaft, zum Abschmecken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2025 kJ / 484 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 912 mg
Alternatieve recepten
Pad Thai mit Huhn
30 min
Butter-Paneer-Masala
40 min
Brokkoli-Spinat-Köfte-Curry
1h 10 min
Paneer
3h 20 min
Ofenmelanzani mit Chermoula, Zitronenbulgur und Minzjoghurt
1h 20 min
Dal Makhani
1h 15 min
Korma Paste
1h 15 min
Tacos mit fruchtiger Linsenfülle
1 Std. 40 Min
Korma-Gemüse-Curry
25 min
Kichererbsen Masala
45 min
Linsen Dhal mit Spinat und Garnelen
35 min
Linsen Dal mit Bulgur
45 min