Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g Grünkern
- 130 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Chilischote, rot, getrocknet
- 20 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- 1 - 2 Msp. Paprika rosenscharf
- 5 Zweige Thymian, Blätter abgezupft
- 1 EL Aceto balsamico
- 40 g Tomatenpurée
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gemüse-Bouillon Paste
of 1 Gemüsebouillonwürfel - 500 g passierte Tomaten, aus der Dose
- 1 rote Peperoni (ca. 200 g), in Würfeln (2 cm)
- 1 Dose Kidneybohnen (Abtropfgew. 255 g), abgetropft
- 1 Dose Zuckermais (Abtropfgew. 140 g), abgetropft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1478 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 17.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetarische Bohnen-Bolognese
30 min
Spinatknödel auf Tomatenragout
1h
Grünkern Bolognese
1h
Blumenkohl-Linsen-Curry
45 min
Linsen-Moussaka
2h 30min
Indisches Gemüsecurry
1h 10min
Bohnen-Burger (vegan)
1 Std. 20 Min
Linsen-Lasagne
2h
Chili con Grünkern
50min
Veganer Bohnenburger
1 Std. 20 Min
Mit Kichererbsen gefüllte Paprika und Bulgur (vegan)
35min
Soja-Bolognese-Sauce
40 min