Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Füllung
- 20 Zweiglein Koriander, frisch (nur Blätter)
- 350 g Wasser
- 150 g Erdäpfel, in Würfeln (1 cm)
- 30 g natives Olivenöl extra
- 150 g Karotten, in Stücken
- 80 g rote Paprikaschoten, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, in Stücken
- 150 g Lauch, in feinen Scheiben
- 1 EL Garam Masala
- 1 EL Currypulver
-
1
TL Salz
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 Prise Chiliflocken, getrocknet
- 80 g grüne Erbsen, tiefgekühlt
Teig und Fertigstellung
- 140 g Wasser
- 20 g natives Olivenöl extra
- ½ TL Salz
- 300 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
-
1
EL Kreuzkümmel, ganz
of ½ EL Fenchelsamen - Rapsöl zum Einfetten und Bestreichen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 492 kJ / 117 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 113 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Teigtaschen mit Melanzani, Spinat und Feta
1 Std. 45 Min
Linsenschnitten
1 Std.
Quinoa Nuggets
1 Std.
Dal Makhani
1 Std. 15 Min
Walnuss-Pilz-Patties
30min
Vegetarische Dim Sum "Shumai"
1 Std. 45 Min
Orientalische Falafel Bowl
1 Std. 50 Min
Belugalinsen-Lasagne
3h 35min
Israelische vegetarische Pitas (sabich)
40 min
Mungobohnenlaibchen mit Ingwerkarotten und Rahmdip
12小时 35 分钟
Vegetarische Dim Sum "Shumai"
1 Std. 45 Min
Knuspriger koreanischer Tofu
1h 20 min