Vegetarische Samosas aus dem Backofen

Vegetarische Samosas aus dem Backofen

4.3 78 beoordelingen
Voorbereiding. 1u. 15min
Totaal 2u. 15min
16 Stück

Ingrediënten

Füllung
  • Koriander, frisch (nur Blätter)
    20 Zweiglein
  • Wasser
    350 g
  • Erdäpfel in Würfeln (1 cm)
    150 g
  • natives Olivenöl extra
    30 g
  • Karotten in Stücken
    150 g
  • rote Paprikaschoten in Stücken
    80 g
  • Zwiebeln in Stücken
    100 g
  • Lauch in feinen Scheiben
    150 g
  • Garam Masala
    1 EL
  • Currypulver
    1 EL
  • Salz
    1 TL
    1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
  • Chiliflocken, getrocknet
    1 Prise
  • grüne Erbsen, tiefgekühlt
    80 g
Teig und Fertigstellung
  • Wasser
    140 g
  • natives Olivenöl extra
    20 g
  • Salz
    ½ TL
  • Weizenmehl, glatt etwas mehr zum Bemehlen
    300 g
  • Kreuzkümmel, ganz
    1 EL
    ½ EL Fenchelsamen
  • Rapsöl zum Einfetten und Bestreichen

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Stück

Natrium 113 mg
Eiwitten 3 g
Calorieën 492 kJ / 117 kcal
Vetten 4 g
Vezels 2 g
Verzadigd vet 1 g
Koolhydraten 17 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...