Compatibele versies
Filetes de peixe galo com arroz preto e molho de trufa
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 70 g chalota
- 15 g azeite
- 2 c. chá de trufa preta, fresca em tapenade
- 320 g arroz preto (ver dica)
- 1000 g água
- 200 g vinho branco
- 800 g peixe-galo (4 filetes)
- 1 fio de azeite de trufa
- 1 pitada de flor de sal
- 30 g queijo mascarpone
- 10 g trufa preta, fresca picada (optioneel)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2500 kJ / 598.3 kcal
- Eiwitten
- 42.5 g
- Koolhydraten
- 28.3 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de ervilha
40 λεπτ.
Menu: Salada de fajitas de frango e arroz doce com pera caramelizada
1h 15min
Sopa picante de lentilhas vermelhas e tomate com batatas recheadas a vapor
55min
Tempeh
48 Std.
Cerveja de gengibre
120 Std.
Peixe miso com feijão-verde e puré de grão
3h
Purê de batata doce e leite de coco
50 min
Marinada jamaicana para frango
10 min.
Frango picante com batatas e molho de coentros
4h 30min
Pasta de tomate mediterrânica
15min
Bolo de lentilhas com puré de batata-doce, aipo e brócolos
1hod.
Caril de camarão com manga
35 λεπτ.