Compatibele versies
Filetes de peixe galo com arroz preto e molho de trufa
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 70 g chalota
- 15 g azeite
- 2 c. chá de trufa preta, fresca em tapenade
- 320 g arroz preto (ver dica)
- 1000 g água
- 200 g vinho branco
- 800 g peixe-galo (4 filetes)
- 1 fio de azeite de trufa
- 1 pitada de flor de sal
- 30 g queijo mascarpone
- 10 g trufa preta, fresca picada (optioneel)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2500 kJ / 598.3 kcal
- Eiwitten
- 42.5 g
- Koolhydraten
- 28.3 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetes de peixe-espada e legumes a vapor com arroz pilaf
45 min
Quinoa
30 min
Caldeirada de corvina
1 godz. 50 min
Peixe com citrinos e arroz de cenoura
35 min
Salmão com brócolos e molho de mostarda e mel
40 min
Salada de cogumelos frescos -TM6
25 min
Tártaro de salmão com ovo e abacate
45 min
Frango cremoso com manteiga de especiarias (Murgh makhani)
1 godz. 15 min
Salmão e legumes a vapor com arroz de açafrão e passas
40 min
Rolinhos de frango ao vapor com arroz de ervilhas
50 min
Arroz basmati de ervas e açafrão com frango
35 min
Tagliatelli com salmão salteado e pesto com pistácios
35 min