Compatibele versies
Filetes de peixe galo com arroz preto e molho de trufa
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 70 g chalota
- 15 g azeite
- 2 c. chá de trufa preta, fresca em tapenade
- 320 g arroz preto (ver dica)
- 1000 g água
- 200 g vinho branco
- 800 g peixe-galo (4 filetes)
- 1 fio de azeite de trufa
- 1 pitada de flor de sal
- 30 g queijo mascarpone
- 10 g trufa preta, fresca picada (optioneel)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2500 kJ / 598.3 kcal
- Eiwitten
- 42.5 g
- Koolhydraten
- 28.3 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lombos de bacalhau com molho verde
40 min
Risoto de cogumelos Porcini
35 min
Fatias de pão escuro com sementes, abacate e ovo escalfado
1 Std. 50 Min
Chambão estufado com creme de coco e tandoori e arroz integral de erva-príncipe
3h
Bacalhau ao vapor com salada de cherovia e molho de laranja
45 min
Papas de frutos secos e smoothie de mirtilos, espinafres e beterraba
Pas d’évaluation
Peixe cítrico e legumes a vapor
40 min
Flans de ervilhas com creme de iogurte e hortelã
1 Std. 40 Min
Espargos e batata com molho holandês
50 min
Peixe a vapor de saquê com arroz preto e brócolos
55 min
Bacalhau fresco com arroz, espinafres e molho de limão
30 min
Robalo a vapor com molho de lima
35 min