Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à ravioli
- 250 g de farine
- 1 œuf
- 120 g d'eau tiède
- 5 g de sel
- fécule de maïs, pour fariner
La farce
- 1 cm de gingembre frais
- 4 brins de ciboulette fraîche
- 2 gousses d'ail
- 3 oignons nouveaux, émincés
- 100 g de carotte, en morceaux
- 50 g de champignons de Paris frais, émincés
- 1 œuf
- 3 c. à soupe de chapelure
- 2 c. à café d'huile de sésame
- 2 c. à soupe de sauce de soja salée
- 3 c. à soupe de vinaigre de riz
- 300 g d'eau
- 700 g de bouillon de légumes
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 138 kJ / 33 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 1 g
Alternatieve recepten
Pain piadina, effiloché de poulet et tartinade d'aubergine
1h 10min
Gözleme aux épinards, à la mozzarella et à la menthe
2 godz. 15 min
Buns au porc frits
1h 30min
Gyozas grillés aux épinards et sauce sweet chili
1h 25min
Okonomiyaki
50min
Burrito bibimbap
45 min
Arancini mozza, riz et petits pois
1h 40min
Onigiri aux thon et fromage frais
1h 5min
Gua baos au porc, pickles et cacahuètes
4h 20min
Bao aux champignons et sauce barbecue
1 Std. 15 Min
Raviolis pékinois
1h
Dim sum "Shao mai"
1 godz. 45 min