Planche de beurre au pesto d'épinards

4.8 16 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
12 portions

Ingrediënten

  • 500 g de crème liquide, 30% m.g. min. froide
  • 20 g de lait
  • 50 g de parmesan coupé en morceaux (3 cm)
    50 g de fromage grana padano, coupé en morceaux (3 cm)
  • 40 g de noix de cajou grillées, non salées
  • ½ gousse d'ail
  • 105 g d'épinards frais
  • 40 g d'huile d'olive extra vierge
  • 3 pincées de fleur de sel
  • 3 pincées de poivre moulu
  • 10 tranches de jambon de Parme

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 332 mg
Eiwitten 5 g
Calorieën 766.1 kJ / 183.1 kcal
Vetten 17.5 g
Vezels 0.3 g
Verzadigd vet 7.7 g
Koolhydraten 2.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...