Apparaten en accessoires
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Voorbereiding. 40min
Totaal 7u. 30min
10 porties
Ingrediënten
-
teentjes knoflook4
-
verse gember40 g
-
honing80 g
-
witte azijn15 g
-
Gochujang (Koreaans chilipasta)60 g
-
misopasta60 g
-
sojasaus20 g
-
geroosterde sesamolie30 g
-
verse zalm op zijn geheel, ontdaan van ingewanden (± 2 kg)1
-
zonnebloemolie om in te vetten4 el
-
verse shiitake in plakjes (5 mm)200 g
-
geroosterde sesamolie2 el
-
lente-ui in plakjes (2 mm)1 takje
-
citroenen in partjes en plakjes gesneden2
-
geroosterd sesamzaad (optioneel) zwart-wit
-
microgreens (optioneel)10 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
583.7 mg
Eiwitten
10.4 g
Calorieën
1028.4 kJ /
245.8 kcal
Vetten
17.4 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
2.9 g
Koolhydraten
13.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feestelijk Buffet
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1u.
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Geen beoordelingen
Taart met peer en brie
1u. 10min
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35min
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Geen beoordelingen
Halloweensalade met bloederige hummus
1u.
Hollandaisesaus
15min
Tarte Tatin
2u.
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35min
Vastensoep
30min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Geen beoordelingen
Vanillesaus (crème anglaise)
10min