Apparaten en accessoires
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Voorbereiding. 40min
Totaal 7u. 30min
10 porties
Ingrediënten
-
teentjes knoflook4
-
verse gember40 g
-
honing80 g
-
witte azijn15 g
-
Gochujang (Koreaans chilipasta)60 g
-
misopasta60 g
-
sojasaus20 g
-
geroosterde sesamolie30 g
-
verse zalm op zijn geheel, ontdaan van ingewanden (± 2 kg)1
-
zonnebloemolie om in te vetten4 el
-
verse shiitake in plakjes (5 mm)200 g
-
geroosterde sesamolie2 el
-
lente-ui in plakjes (2 mm)1 takje
-
citroenen in partjes en plakjes gesneden2
-
geroosterd sesamzaad (optioneel) zwart-wit
-
microgreens (optioneel)10 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
583.7 mg
Eiwitten
10.4 g
Calorieën
1028.4 kJ /
245.8 kcal
Vetten
17.4 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
2.9 g
Koolhydraten
13.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feestelijk Buffet
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Geen beoordelingen
Champagne gelei
Geen beoordelingen
Gazpacho met kers en munt
Geen beoordelingen
Mexicaanse limoensoep
40min
Rabarber en gember gin fizz
336u. 10min
Popeye's power bowl met bramen
Geen beoordelingen
Kaastaartijs
Geen beoordelingen
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Geen beoordelingen
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Geen beoordelingen
Smoothie bowl met frambozen en chiazaad
10min
Rabarberijs
36u. 25min
Kerstman macarons
3u. 20min