Apparaten en accessoires
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Voorbereiding. 40min
Totaal 7u. 30min
10 porties
Ingrediënten
-
teentjes knoflook4
-
verse gember40 g
-
honing80 g
-
witte azijn15 g
-
Gochujang (Koreaans chilipasta)60 g
-
misopasta60 g
-
sojasaus20 g
-
geroosterde sesamolie30 g
-
verse zalm op zijn geheel, ontdaan van ingewanden (± 2 kg)1
-
zonnebloemolie om in te vetten4 el
-
verse shiitake in plakjes (5 mm)200 g
-
geroosterde sesamolie2 el
-
lente-ui in plakjes (2 mm)1 takje
-
citroenen in partjes en plakjes gesneden2
-
geroosterd sesamzaad (optioneel) zwart-wit
-
microgreens (optioneel)10 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
583.7 mg
Eiwitten
10.4 g
Calorieën
1028.4 kJ /
245.8 kcal
Vetten
17.4 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
2.9 g
Koolhydraten
13.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feestelijk Buffet
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Geen beoordelingen
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2u. 30min
Glutenvrije peperkoekkoekjes
2u. 35min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1u.
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Geen beoordelingen
Bevroren veenbessen margarita
5min
Bevroren aardbeidaiquiri
10min
Aardappelmuizen
Geen beoordelingen
Herfstlimonade/Virgin sangria
35min
Zwarte spaghetti met garnalen
45min
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Geen beoordelingen