Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g Schalotten, halbiert
- 150 g Mango, reif, 60 g in Stücke, 80 g in dünne Scheiben geschnitten
- 150 g Avocado, 60 g in Stücke, 80 g in dünne Scheiben geschnitten
- 2300 g Wasser
- 25 g Olivenöl
- 110 g weißer Balsamessig
- 1 ½ TL Salz
- ½ - ¾ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 200 g Kohlsprossen, halbiert oder geviertelt
- 150 - 200 g Karfiolröschen (2 cm)
- 150 - 200 g Brokkoliröschen (2 cm)
- 100 g Grünkohl, in Streifen (2 cm)
- 4 Eier, kalt
- 4 TL Leinsamen
- 4 TL Sonnenblumenkerne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1307 kJ / 312 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 8.3 g
- Natrium
- 1016 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Detox-Salat
10min
Gewürzhirse mit Gemüse und Spiegeleiern
50min
Fenchel-Spargel-Salat mit weichem Camembert
30min
Spargel mit Heurigen und Joghurthollandaise
45min
Gemüseplatte mit Petersilien-Zitronensauce
50min
Grünes China-Gemüse
30min
Karfiol-Ei-Salat mit Senfdressing
35min
Gelber Fisolensalat
40min
Sutt (gekochte Erdäpfel mit Topfen und Käse)
40min
Dampfgegarte Kohlsprossen und Karfiolröschen
20min
Dampfgegarte grüne Fisolen und grüne breite Bohnen
20min
Brokkoli mit leichter Schnittlauchhollandaise und Ei
35min