Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g Schalotten, halbiert
- 150 g Mango, reif, 60 g in Stücke, 80 g in dünne Scheiben geschnitten
- 150 g Avocado, 60 g in Stücke, 80 g in dünne Scheiben geschnitten
- 2300 g Wasser
- 25 g Olivenöl
- 110 g weißer Balsamessig
- 1 ½ TL Salz
- ½ - ¾ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 200 g Kohlsprossen, halbiert oder geviertelt
- 150 - 200 g Karfiolröschen (2 cm)
- 150 - 200 g Brokkoliröschen (2 cm)
- 100 g Grünkohl, in Streifen (2 cm)
- 4 Eier, kalt
- 4 TL Leinsamen
- 4 TL Sonnenblumenkerne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1307 kJ / 312 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 8.3 g
- Natrium
- 1016 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rotkrautsalat mit knusprigem Feta und Kräuterpesto
40 Min
Fastensuppe
45 Min
Grünes China-Gemüse
30 Min
Bunte Quinoa Bowl mit rotem Karfiolreis
45 Min
Spargel mit Heurigen und Joghurthollandaise
45 Min
Pilzragout mit Fisolen
1 Std.
Detox-Salat
10min
Felchenfilets mit Apfelkren und Rote-Rüben-Salat
35 Min
Karfiol-Ei-Salat mit Senfdressing
35 Min
Knusprige Melanzani auf Creme-Kohlrabi
1 Std.
Gemüseplatte mit Petersilien-Zitronensauce
50 Min
Gefüllte Zucchini mit cremiger Polenta
1 Std.