Thai red chicken curry

4.6 13 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
2 portions

Ingrediënten

  • Thai red curry paste (see Tips)
    40 - 50 g
  • coconut milk
    200 g
  • canned bamboo shoots drained
    130 g
  • cornflour
    1 tbsp
  • fresh kaffir lime leaf
    1
  • skinless chicken thigh fillets cut into slices (1 x 6 cm)
    300 g
  • palm sugar or light brown sugar
    10 g
  • fish sauce
    1 tbsp
  • frozen green peas
    50 g
  • broccoli cut into florets
    50 - 100 g
  • fresh Thai basil leaves only, plus extra, to garnish
    10
  • fresh long red chilli thinly sliced, to garnish

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1147.8 mg
Eiwitten 29.8 g
Calorieën 2071.5 kJ / 495.1 kcal
Vetten 27.9 g
Vezels 4.6 g
Verzadigd vet 17.5 g
Koolhydraten 25.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...