Apparaten en accessoires
Zalm met waterkerskorst
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 5min
6 porties
Ingrediënten
-
bloem250 g
-
halfgezouten boter koud, in blokjes125 g
-
water80 g
-
waterkers vers, gewassen en uitgewrongen150 g
-
olijfolie1 el
-
citroensap1 el
-
roomkaas met knoflook en fijne kruiden (bv. Boursin)150 g
-
zachte boter om in te vetten15 g
-
verse zalmfilet in 1 stuk, in het dikste deel van de filet gesneden600 g
-
eierdooier1
-
melk1 el
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
30 g
Calorieën
2330 kJ /
559 kcal
Vetten
43 g
Koolhydraten
32 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Geen beoordelingen
Spiesje van konijn, appel en pruim
1u.
Pindakaas en koekjesijs
Geen beoordelingen
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Geen beoordelingen
Pompoen baba ganoush
35min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1u.
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5u. 50min
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Geen beoordelingen
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Vloeibare karamel
25min
Sojabolognese
40min
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Geen beoordelingen