Apparaten en accessoires
Zalm met waterkerskorst
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 5min
6 porties
Ingrediënten
-
bloem250 g
-
halfgezouten boter koud, in blokjes125 g
-
water80 g
-
waterkers vers, gewassen en uitgewrongen150 g
-
olijfolie1 el
-
citroensap1 el
-
roomkaas met knoflook en fijne kruiden (bv. Boursin)150 g
-
zachte boter om in te vetten15 g
-
verse zalmfilet in 1 stuk, in het dikste deel van de filet gesneden600 g
-
eierdooier1
-
melk1 el
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
30 g
Calorieën
2330 kJ /
559 kcal
Vetten
43 g
Koolhydraten
32 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Green Godess Salade
20min
Tostadas met kip
40min
Bananen powerballs
15min
Kip-miso stoofpot
1u. 45min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Geen beoordelingen
Tajine van kip met honing en pruimen
40min
Tikka Masala van Bloemkool
30min
Falafel met rode bieten hummus
20min
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1u. 35min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1u. 10min
Gestoomde kip op zijn geheel
Geen beoordelingen
Champignons of zwammen met look
20min