Zalm met waterkerskorst

Zalm met waterkerskorst

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 5min
6 porties

Ingrediënten

  • bloem
    250 g
  • halfgezouten boter koud, in blokjes
    125 g
  • water
    80 g
  • waterkers vers, gewassen en uitgewrongen
    150 g
  • olijfolie
    1 el
  • citroensap
    1 el
  • roomkaas met knoflook en fijne kruiden (bv. Boursin)
    150 g
  • zachte boter om in te vetten
    15 g
  • verse zalmfilet in 1 stuk, in het dikste deel van de filet gesneden
    600 g
  • eierdooier
    1
  • melk
    1 el

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portie

Eiwitten 30 g
Calorieën 2330 kJ / 559 kcal
Vetten 43 g
Koolhydraten 32 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...