Apparaten en accessoires
Zalm met waterkerskorst
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 5min
6 porties
Ingrediënten
-
bloem250 g
-
halfgezouten boter koud, in blokjes125 g
-
water80 g
-
waterkers vers, gewassen en uitgewrongen150 g
-
olijfolie1 el
-
citroensap1 el
-
roomkaas met knoflook en fijne kruiden (bv. Boursin)150 g
-
zachte boter om in te vetten15 g
-
verse zalmfilet in 1 stuk, in het dikste deel van de filet gesneden600 g
-
eierdooier1
-
melk1 el
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
30 g
Calorieën
2330 kJ /
559 kcal
Vetten
43 g
Koolhydraten
32 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Honey BBQ Chicken
Geen beoordelingen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Geen beoordelingen
Pindakaas en koekjesijs
Geen beoordelingen
Cholent
Geen beoordelingen
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1u.
Tarte Tatin
2u.
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Geen beoordelingen
Zalmfilet met boekweit en asperges
40min
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Geen beoordelingen
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Geen beoordelingen
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Geen beoordelingen
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1u. 5min