Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g bloem
- 125 g halfgezouten boter, koud, in blokjes
- 80 g water
- 150 g waterkers, vers, gewassen en uitgewrongen
- 1 el olijfolie
- 1 el citroensap
- 150 g roomkaas met knoflook en fijne kruiden (bv. Boursin)
- 15 g zachte boter, om in te vetten
- 600 g verse zalmfilet, in 1 stuk, in het dikste deel van de filet gesneden
- 1 eierdooier
- 1 el melk
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2330 kJ / 559 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 43 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tostadas met kip
40 Min
Sunrise smoothie
Geen beoordelingen
Duitse brunch
1h 15min
Margarita van komkommer en chilipeper
Geen beoordelingen
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55min
Zoetzure varkensribbetjes
40 Min
Alpenmacaroni
45 Min
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Geen beoordelingen
Koolstoofpot met kalkoen
Geen beoordelingen
Mexicaanse rozemarijnpunch
10min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2h 45min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2h 40min