Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g bloem
- 125 g halfgezouten boter, koud, in blokjes
- 80 g water
- 150 g waterkers, vers, gewassen en uitgewrongen
- 1 el olijfolie
- 1 el citroensap
- 150 g roomkaas met knoflook en fijne kruiden (bv. Boursin)
- 15 g zachte boter, om in te vetten
- 600 g verse zalmfilet, in 1 stuk, in het dikste deel van de filet gesneden
- 1 eierdooier
- 1 el melk
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2330 kJ / 559 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 43 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stoofpotje van Aubrac
17h 30min
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1 godz.
Geroosterde aubergines
Geen beoordelingen
Gazpacho met kers en munt
Geen beoordelingen
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Geen beoordelingen
Zonnige groentetaart
Geen beoordelingen
Rabarberijs
36 Std. 25 Min
Margarita
10 min
Pulled pork burgers
Geen beoordelingen
Curryworst en linzen
1 godz.
Aardappelpuree met de Peeler
Geen beoordelingen
Sabayon met sinaasappellikeur
15min