
Apparaten en accessoires
Zalm met waterkerskorst
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 5min
6 porties
Ingrediënten
-
bloem250 g
-
halfgezouten boter koud, in blokjes125 g
-
water80 g
-
waterkers vers, gewassen en uitgewrongen150 g
-
olijfolie1 el
-
citroensap1 el
-
roomkaas met knoflook en fijne kruiden (bv. Boursin)150 g
-
zachte boter om in te vetten15 g
-
verse zalmfilet in 1 stuk, in het dikste deel van de filet gesneden600 g
-
eierdooier1
-
melk1 el
Voeding per 1 portie
Calorieën
559 kcal /
2330 kJ
Eiwitten
30 g
Vetten
43 g
Koolhydraten
32 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Feesttafel
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
Geen beoordelingen
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Geen beoordelingen
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Geen beoordelingen
Kimchi mac&cheese
50min
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1u. 10min
Thaise rode curry
1u.
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2u.
Macaroni met ham en kaas
1u. 20min
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5min
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30min
Suikervrij bananenbrood
1u. 15min