Apparaten en accessoires
Zalm met waterkerskorst
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 5min
6 porties
Ingrediënten
-
bloem250 g
-
halfgezouten boter koud, in blokjes125 g
-
water80 g
-
waterkers vers, gewassen en uitgewrongen150 g
-
olijfolie1 el
-
citroensap1 el
-
roomkaas met knoflook en fijne kruiden (bv. Boursin)150 g
-
zachte boter om in te vetten15 g
-
verse zalmfilet in 1 stuk, in het dikste deel van de filet gesneden600 g
-
eierdooier1
-
melk1 el
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
30 g
Calorieën
2330 kJ /
559 kcal
Vetten
43 g
Koolhydraten
32 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Driekoningentaart met appel en kaneel
3u.
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Geen beoordelingen
Vegetarische pizza
Geen beoordelingen
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1u.
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1u.
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9u.
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5u. 30min
Romige Aardappelsalade
Geen beoordelingen
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Geen beoordelingen
Herfstlimonade/Virgin sangria
35min
Kip tikka masala
1u. 10min