Compatibele versies
Gratinado de búzios com frango, alcachofras e limão
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 50 g queijo da Ilha
- 1500 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 350 g massa tipo concha (tamanho grande)
- 100 g cebola
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 600 g peito de frango cortado em tiras
- 1 limão (raspa e sumo)
- 1 pitada de pimenta
- 200 g fundo de alcachofra, em conserva
Molho béchamel de coentros
- 15 g coentros
- 600 g leite
- 30 g manteiga
- 40 g amido de milho
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3566.8 kJ / 852.5 kcal
- Eiwitten
- 56.9 g
- Koolhydraten
- 92.7 g
- Vetten
- 28.7 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Piza 4 estações
1h
Almôndegas de frango e salsichas frescas com fettuccini
1h 15 min
Frango com vinho e molho de romã
1h
Almôndegas com molho de tomate
40 Min
Lasanha
1h 30 min
Strogonoff
40 Min
Massa com pesto de espargos
35 min
Orzo com frango e pesto
35 min
Filetes no pão
1h
Tortilha de frango
40 Min
Strogonoff de vitela e espinafres com massa
1h 10min
Empadão de arroz com cogumelos e frango
1h