Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g coentros
- 10 g poejo
- 6 dentes de alho
- 100 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 1500 g água
- 2 c. chá de sal
- 6 ovos
- 1000 g postas de bacalhau demolhado (4 postas aprox.)
- 400 g pão alentejano fatiado fino
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Açorda de marisco
30min
Sopa de cação
40min
Caldo de coentros
1sa 20 dk
Sopa de beldroegas e tomate
50 min
Sopa de farrapos à alentejana
45min
Tomatada com ovos escalfados
55 dk
Canja de maruca
35min
Sopa de beldroegas com queijo fresco
50 min
Creme de coentros
30min
Sopa rica de peixe
2h 30min
Açorda de tomate e ovas com peixe assado
1sa 5 dk
Açorda alentejana de bacalhau
30min