Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g coentros
- 10 g poejo
- 6 dentes de alho
- 100 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 1500 g água
- 2 c. chá de sal
- 6 ovos
- 1000 g postas de bacalhau demolhado (4 postas aprox.)
- 400 g pão alentejano fatiado fino
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de grão com espinafres
40 min
Açorda de marisco
30 min
Açordas de bacalhau e coentros com arroz de grelos
1 godz.
Sopa alentejana
30 min
Arroz de berbigão da avó da Catarina
2u. 50min
Salsichas enroladas em couve-lombarda
1 godz. 5 min
Canja de maruca
35 min
Sopa de feijão branco e nabiças
50 min
Sopa de cação
40 min
Sopa de beldroegas e tomate
50 min
Sopa rica de peixe
2 godz. 30 min
Massada de garoupa
45 min