Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 abóboras-manteiga cortadas ao meio
- 5 pés de tomilho só as folhas
- 50 g queijo da Ilha
- 35 g azeite
- 10 g coentros
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 1 malagueta cortada em pedaços (optioneel)
- 500 g bacalhau demolhado e desfiado
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 200 g leite
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 50 g manteiga, mais q.b. p/ as abóboras
- 200 g miolo de camarão
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 284 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Empadas de vitela e cerveja preta
9h
Mexilhão thai
25 Min
Tarte com base crocante de arroz
1h 45min
Tarte fechada de novilho
13 godz. 30 min
Coq au vin
35 Min
Pickles de curgete
360 Std.
Bacalhau com pistácio e cuscuz
30 Min
Beringiza = beringela + piza
45 Min
Húmus de amêndoa
10 Min
Salmão à florentina
45 Min
Risoto com ervas aromáticas
40 Min
Queijo fresco e requeijão
48 godz.