Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto
- 100 g queijo da Ilha
- 100 g espinafres
- 1 dente de alho
- 50 g miolo de noz
- 80 g azeite
- ½ c. chá de sal
Massa e cobertura
- 200 g cerveja
-
15
g fermento de padeiro fresco
of 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 400 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
- 200 g tomate maduro cortado às rodelas
- 200 g queijo mozarela cortado às rodelas
- Orégãos q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2521.9 kJ / 602.7 kcal
- Eiwitten
- 22.7 g
- Koolhydraten
- 54.8 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 9.7 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 935.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Piza a metro
1h 10min
Piza 4 estações
1 Std.
Piza de chouriço, mozarela e rúcula
55min
Granola
45 min
Quiche de legumes e tomate cereja
1 Std.
Quiche de curgete
1 godz. 5 min
Cogumelos recheados com quinoa
1 Std.
Piza vegetariana
1 Std. 45 Min
Piza bolonhesa
1 Std. 45 Min
Piza de Nápoles
50 min
Piza integral de legumes
1 Std.
Piza com base de curgete
2h 10 min