Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 20 g coentros
- 1000 g água
- 200 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos
- 200 g cenoura cortada em pedaços
- ½ pimento vermelho
- 120 g cebola cortada em pedaços
- 30 g óleo
- 200 g alho-francês cortado às rodelas
- 1 c. chá de garam masala
- 1 c. chá de caril
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - Piripíri q.b. p/ temperar
- 100 g ervilhas descongeladas
Massa
- 120 g água
- 20 g óleo
- ½ c. chá de sal
- 300 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sementes de alcaravia ou sementes de funcho ou sementes de cominho
- Óleo q.b. p/ fritar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 480.6 kJ / 114.9 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 18.6 g
- Vetten
- 3.2 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 79.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Croquetes
3h
Chamuças
1 godz. 30 min
Pastéis de bacalhau
45 Min
Rissóis de camarão
1 godz. 30 min
Empada de galinha
2 Std.
Chamuças de batata e coentros
45 Min
Pasta de caril encarnada
25 Min
Focaccia recheada
1 godz. 25 min
Fritos de ervilha e hortelã
30 Min
Almofadinhas de bacalhau
1h 45min
Pão naan
1 godz.
Pastéis de massa tenra
3h