Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 150 g água
- 1 limão, só a raspa
- 2 c. chá de tomilho-limão
- 50 g azeite
-
15
g fermento de padeiro fresco
of 1 c. chá de fermento de padeiro seco (5 g) - 300 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 100 g queijo parmesão
- 30 g azeite
- 3 dentes de alho
- 1 c. chá de alecrim, só as folhas
- 1 malagueta seca (optioneel)
- 300 g mistura de cogumelos frescos cortados em quartos
- ½ c. chá de sal
- 2 queijos mozarela cortados em fatias
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2937 kJ / 702 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 38 g
Alternatieve recepten
Piza afrodisíaca
1 godz.
Piza 4 estações
1 godz.
Calzone
1h 55min
Piza de tomate e mozarela com pesto
1 Std. 10 Min
Tarte de espargos
1 godz.
Piza de salmão fumado e agrião
1 godz. 30 min
Piza a metro
1 Std. 10 Min
Crepes recheados com cogumelos, requeijão e espinafres
45 Min
Pão de piza
1 godz.
Tarte de cogumelos
45 Min
Menu: Calzone de espinafres, ricota e tomate e Fondue de chocolate com espetadas de fruta
1 godz. 30 min
Piza de Nápoles
50min