Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g amêijoas
- 15 g coentros
-
600
g cantaril (1 unid. aprox.)
of 600 g red fish (1 unid. aprox.) - 150 g chouriço cortado em rodelas
- 2 c. chá de sal
- 1 c. sopa de tomilho
- 4 rodelas de limão
- 30 g azeite
- 200 g cebola cortada em rodelas
- 200 g cebola roxa cortada em rodelas
- 100 g vinho branco
- 50 g água, mais q.b. p/ demolhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1950.1 kJ / 466.1 kcal
- Eiwitten
- 42.7 g
- Koolhydraten
- 12.8 g
- Vetten
- 24.3 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1965.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensopado de cabrito
40 min
Caldeirada de cabrito
2h 50min
Coelho à moda do mediterrâneo
1 godz. 15 min
Caldeirada de peixe
45 min
Arroz de marisco
45 min
Bacalhau à Soutelo
25 min
Garoupa com sabor mediterrânico
1 Std.
Arroz de pato
1 godz. 5 min
Coelho à diplomata
50 min
Bacalhau de cebolada e broa
1 Std.
Arroz de polvo
1 godz. 15 min
Pescada com batatas ao vapor
40 min