Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bacalhau
- 35 g azeite
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 100 g cenoura cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 300 g couve-portuguesa cortada em pedaços
- ½ c. chá de sal
- 1 folha de louro
- 500 g bacalhau demolhado e desfiado bem escorrido
Puré
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos (1-2 cm)
- 1 c. chá de sal
- 350 g leite
- 50 g manteiga
- 1 pitada de noz-moscada
Béchamel
- 300 g leite
- 60 g farinha
- 30 g manteiga
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 100 g natas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2190 kJ / 524 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Empadão de brócolos com peixe
1h 35min
Tarte de bacalhau e brócolos
1 godz. 10 min
Empadão de bacalhau
1 godz. 10 min
Bacalhau da consoada gratinado
1u. 15min
Bacalhau no forno com esparregado de brócolos
1h 35min
Empadão de bacalhau com camarão e espinafres
1 godz. 10 min
Bacalhau com batata e puré de brócolos
1h 35min
Bacalhau no forno com grão e crosta de broa
45 min
Lasanha de bacalhau
1 godz. 50 min
Lasanha de curgete e bacalhau
1u.
Arroz de couve-galega com filetes no forno
45 min
Açorda de bacalhau com tomate
25min