Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g água
- 1 c. chá de sal
- 400 g batatinhas novas
- 15 g azeite, mais q.b. p/ cozinhar
- 180 g pimento vermelho cortado em juliana
- 180 g pimento amarelo cortado em juliana
- 150 g cebola cortada em meias luas
- 2 dentes de alho roxo cortados em lâminas
- 1 folha de louro
- 200 g tomate cortado em cubos
- 100 g vinho branco
- 4 filetes de garoupa (180 g cada aprox.)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 18204.8 kJ / 4351.1 kcal
- Eiwitten
- 882.7 g
- Koolhydraten
- 29.7 g
- Vetten
- 49.5 g
- Verzadigd vet
- 9.6 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 3011.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmão em papelote com legumes em juliana
35 min
Lombos de red fish com azeite, alho e coentros
40 min
Filetes com molho de mostarda com batatinhas novas e ovos escalfados
50 min
Peixe à putanesca
30 min
Filetes de peixe com curgete e cogumelos
50 min
Frango com laranja e alecrim em papelote
1 godz. 15 min
Solha com ervas e arroz jambalaya
45 min
Peito de galo em papelote, manteiga de ervas e gengibre com jardineira
50 min
Cavala à tanoeiro - TM5
55 min
Filetes de linguado enrolados
45 min
Filetes de linguado com molho de tomate e manjericão
40 min
Filetes de peixe com legumes em papelote
1h 10min