Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g sobras de pão
- 5 g salsa
- 400 g cebola cortada em rodelas finas
- 4 dentes de alho cortados em lâminas
- 1 folha de louro
- 2 c. chá de sal
- 35 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 1000 g água
- 700 g batata-doce cortada em rodelas finas
- 500 g bacalhau demolhado e desfiado
-
200
g natas
of 200 g natas de soja - 100 g leite
- 10 g mostarda
- 1 pitada de noz-moscada
- 1 pitada de pimenta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1723 kJ / 412 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Empadão de brócolos com peixe
1h 35min
Tarte de bacalhau e brócolos
1 godz. 10 min
Empadão de salmão com purés de ervilhas e de cenoura
1h 25min
Empadão de peixe
1u.
Empadão de bacalhau com camarão e espinafres
1 godz. 10 min
Bacalhau no forno com grão e crosta de broa
45 min
Gratinado de peixe com feijão-verde e couve-flor
1h 30min
Fofo de peixe
1 godz. 10 min
Empadão de feijão-branco com atum
40min
Empadão surpresa de bacalhau
1h 5min
Empadão de bacalhau e batatas a murro
1 godz. 10 min
Bacalhau com grão e broa
45 min