Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salmão
- 900 g lombo de salmão
- 1 ½ c. chá de sal
- Pimenta q.b. p/ temperar
- ½ limão, só o sumo
- 1 dente de alho
- 85 g chalota
- 80 g tomate seco, em óleo
- 30 g azeite
- 170 g espinafres frescos
- 250 g queijo ricota esfarelado
- 1 pitada de piripíri em pó (optioneel)
Cuscuz
- 350 g cuscuz
- 10 g salsa
- 350 g água
- 10 g azeite
- 1 c. chá de sal
- 10 g vinagre
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3146 kJ / 752 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 46 g
Alternatieve recepten
Bacalhau com feijão e grelos com crosta de broa e batatas no forno
1h 35min
Salmão com crosta de amêndoa e tagliatelle com espargos
35min
Lombinhos de porco com mostarda
14h
Folhado de salmão
40min
Lombinhos de porco com frutos silvestres
11 Std.
Papelotes de salmão com cuscuz com tomate seco
35min
Lombo de salmão com crosta de ananás e cuscuz tropical
45min
Tamboril com azeitonas e puré de limão
1h
Lombinho de porco recheado e puré de aipo e batata
55min
Bifinhos de frango recheados com queijo e espinafres
50min
Salmão com crosta de amêndoa e puré de ervilhas e espinafres
50min
Bifes de frango recheados com tomate seco e mozarela de búfala com molho de espinafres
50min