Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1350 g batata-doce (3 unid. grandes aprox.)
- 50 g queijo parmesão
- 5 g manjericão
- 400 g carne de peru, s/ osso, cortada em cubos pequenos, semicongelada
- 50 g azeite
- 2 dentes de alho
- ½ c. chá de piripíri (optioneel)
- 1 c. chá de cominhos
- 1 c. chá de orégãos
- 1 c. chá de paprika
- 1 ½ c. chá de sal
- Pimenta q.b.
- 200 g tomate em pedaços
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1902 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Batata-doce recheada com salmão
35 Min
Salada com mini-hambúrgueres de atum
20 min
Strogonoff de vitela e espinafres com massa
1 Std. 10 Min
Panados de frango com amêndoa
40 Min
Bacalhau com crosta de amêndoa
1h 15 min
Conchas recheadas com frango
1h 15 min
Peru festivo
30min
Almôndegas de porco com batata-doce no forno
1 Std.
Espetadas de frango com mel e puré com manjericão
1 Std. 20 Min
Lasanha de frango com pesto
1 Std. 20 Min
Bifes de frango recheados com tomate seco e mozarela de búfala com molho de espinafres
50 min
Chili de peru
25 Min