Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1350 g batata-doce (3 unid. grandes aprox.)
- 50 g queijo parmesão
- 5 g manjericão
- 400 g carne de peru, s/ osso, cortada em cubos pequenos, semicongelada
- 50 g azeite
- 2 dentes de alho
- ½ c. chá de piripíri (optioneel)
- 1 c. chá de cominhos
- 1 c. chá de orégãos
- 1 c. chá de paprika
- 1 ½ c. chá de sal
- Pimenta q.b.
- 200 g tomate em pedaços
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1902 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crumble de frango com linguiça
45 min
Batata-doce recheada com salmão
35 min
Curgete recheada com caril de carne picada
1 Std. 5 Min
Burrito de peru no forno
50 min
Crepes de alho-francês, cogumelos e bacon
1 godz. 45 min
Salada de frango e camarão com couve
20 min
Bifinhos de frango recheados com queijo e espinafres
50 min
Lombinhos de Natal com três recheios em massa folhada
2h 35 min
Rolo de peru com cogumelos
50 min
Frango com molho de mostarda e mel e puré com bacon
1 godz.
Trouxas de peru recheadas
1h 10min
Espetadas de frango com mel e puré com manjericão
1 Std. 20 Min