Risoto à alentejana

Risoto à alentejana

4.2 29 beoordeling
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
4 doses

Ingrediënten

  • queijo parmesão
    50 g
  • azeite
    30 g
  • dentes de alho
    6
  • pimento verde
    10 g
  • coentros mais q.b. picados p/ guarnecer
    40 g
  • poejo
    10 g
  • sal
    1 c. chá de
  • água
    850 g
  • vinho branco
    50 g
  • lombos de bacalhau demolhado
    530 g
  • arroz p/ risoto
    320 g
  • manteiga
    10 g
  • gemas de ovo
    2

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 1115.9 mg
Eiwitten 36.2 g
Calorieën 2498.1 kJ / 597.1 kcal
Vetten 17.4 g
Vezels 4.4 g
Verzadigd vet 5.3 g
Koolhydraten 71.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...