Risoto à alentejana
TM6 TM5 TM31

Risoto à alentejana

4.2 (25 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 50 g queijo parmesão
  • 30 g azeite
  • 6 dentes de alho
  • 10 g pimento verde
  • 40 g coentros, mais q.b. picados p/ guarnecer
  • 10 g poejo
  • 1 c. chá de sal
  • 850 g água
  • 50 g vinho branco
  • 530 g lombos de bacalhau demolhado
  • 320 g arroz p/ risoto
  • 10 g manteiga
  • 2 gemas de ovo

Voeding
per 1 dose
Calorieën
2498.1 kJ / 597.1 kcal
Eiwitten
36.2 g
Koolhydraten
71.7 g
Vetten
17.4 g
Verzadigd vet
5.3 g
Vezels
4.4 g
Natrium
1115.9 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten