Empadão de salmão com purés de ervilhas e de cenoura

Empadão de salmão com purés de ervilhas e de cenoura

4.6 36 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 25min
4 doses

Ingrediënten

  • queijo da Ilha
    80 g
  • água
    800 g
  • batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
    800 g
  • cenoura cortada em pedaços
    200 g
  • ervilhas descongeladas
    200 g
  • leite
    160 g
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • pimenta
    3 pitada de
  • noz-moscada
    2 pitada de
  • azeite
    20 g
  • dente de alho
    1
  • cebola cortada em pedaços
    150 g
  • lombo de salmão cortado em pedaços
    250 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 1348.9 mg
Eiwitten 26.6 g
Calorieën 2099.2 kJ / 501.7 kcal
Vetten 21.1 g
Vezels 9.1 g
Verzadigd vet 7.4 g
Koolhydraten 53.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...