Compatibele versies
Empadão de salmão com purés de ervilhas e de cenoura
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g queijo da Ilha
- 800 g água
- 800 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 200 g cenoura cortada em pedaços
- 200 g ervilhas descongeladas
- 160 g leite
- 1 ½ c. chá de sal
- 3 pitada de pimenta
- 2 pitada de noz-moscada
- 20 g azeite
- 1 dente de alho
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 250 g lombo de salmão cortado em pedaços
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 549 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Empadão de peixe
1 godz.
Bacalhau com puré de grão e batata doce
35 min
Lombo de pescada com crosta de pão e cuscuz
45 min
Salmão ao vapor com puré de cenoura
40 min
Filetes de peixe com curgete e cogumelos
50 min
Lulas com cuscuz e espinafres
50 min
Embrulhos de pescada e presunto gratinados com esparregado de ervilhas
1 Std. 5 Min
Tarte de salmão e tomate seco
35 min
Empadão de brócolos com peixe
1 godz. 35 min
Gratinado de peixe com feijão-verde e couve-flor
1 Std. 30 Min
Hambúrgueres de salmão
50 min
Pescada no forno
50 min