Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g salsa
- 700 g bifes de atum fresco
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 ½ limão, só o sumo
- 260 g feijão-frade cozido escorrido
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 30 g azeite
- 300 g tomate em pedaços
- 50 g vinho branco
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1795 kJ / 429 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Solha com maçã e pimenta rosa
30min
Espetadas de tamboril com feijão-branco e pesto de espinafres
40min
Zoodles de atum
1u.
Salada de frango e camarão com couve
20min
Espetadas mistas de peixe em alecrim com molho de iogurte e limão
1u.
Bife de atum com molho tártaro
20min
Feijoada de atum fresco
40min
Filetes de peixe com curgete e cogumelos
50 min
Arroz com bacalhau, ovo e salsa
1u.
Estufado de peixe e camarão com cuscuz
35 min
Pescada cozida com cebolada de cogumelos
40min
Salmão ao vapor com puré de cenoura
40min