Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g salsa
- 700 g bifes de atum fresco
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 ½ limão, só o sumo
- 260 g feijão-frade cozido escorrido
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 30 g azeite
- 300 g tomate em pedaços
- 50 g vinho branco
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1795 kJ / 429 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmão ao vapor com puré de cenoura
40 Min
Salmão em papelote com legumes em juliana
35 Min
Feijoada de atum fresco
40 Min
Bacalhau com pistácio e cuscuz
30 Min
Batata-doce recheada com salmão
35 Min
Besugo grelhado com salada de feijão-frade
30 Min
Filetes de peixe com curgete e cogumelos
50 Min
Peru festivo
30 Min
Massa com conserva de sardinha e pão ralado
30 Min
Salada fresca de salmão
35 Min
Dourada com cebolada e batatinhas novas
45 Min
Omeleta de espargos com tomate
35 Min