Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Lammfleisch für Gulasch, ohne Knochen, in Würfeln (3 cm)
- 1 EL Ingwer, getrocknet, gemahlen
- 1 TL Kreuzkümmelsamen
- 760 g Wasser und etwas mehr zum Einweichen
- 50 g gelbe Currypaste (z. B. Madras-Currypaste)
- 1 TL Salz
- 150 g Kichererbsen, getrocknet
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Olivenöl
-
1
EL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 400 g stückige Tomaten
- 70 g rote Linsen, getrocknet
-
60
g Blattspinat, in kleinen Stücken (2-3 cm)
of 60 g Grünkohl, in kleinen Stücken (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1847 kJ / 441 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 559 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zwiebel-Bhajis mit Koriander-Chili-Dip
1 Std.
Kimchi
144 Std.
Weiße-Bohnen-Eintopf mit Fenchel und Salsiccia
55min
Scharfe Spitzkohl-Curry-Suppe mit Geflügelhackbällchen
45min
Quinoa-Linsen Mujaddara mit karamellisierten Zwiebeln
1h 10 phút
Ayurvedische Tomatensuppe
30 Min
Geröstete Möhrensuppe mit Petersilienpesto
1 Std.
Kalbfleisch-Stifado
5h 35 min
Marokkanische Linsensuppe
35 Min
Irischer Lammeintopf
3 Std. 30 Min
Garam-Masala-Hähnchen mit Reis
50min
Schnelles Lamm-Dhansak
45min