Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Lammfleisch für Gulasch, ohne Knochen, in Würfeln (3 cm)
- 1 EL Ingwer, getrocknet, gemahlen
- 1 TL Kreuzkümmelsamen
- 760 g Wasser und etwas mehr zum Einweichen
- 50 g gelbe Currypaste (z. B. Madras-Currypaste)
- 1 TL Salz
- 150 g Kichererbsen, getrocknet
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Olivenöl
-
1
EL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 400 g stückige Tomaten
- 70 g rote Linsen, getrocknet
-
60
g Blattspinat, in kleinen Stücken (2-3 cm)
of 60 g Grünkohl, in kleinen Stücken (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1847 kJ / 441 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 559 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Feurige Ingwer-Limettensuppe mit Räuchertofu
30 Min
Kreuzkümmel-Reis
25 Min
Marinierte Lammkoteletts mit Maisdip
3 Std. 30 Min
Wolfsbarsch mit Bouillon-Gemüse
3 Std. 30 Min
Geschmortes Zitronen-Zimthähnchen mit Wurzelgemüse
1h 30min
Gulasch
2h
Rauchige Paella mit Schweinebäckchen
1 Std. 10 Min
Chermoula-Hähnchen mit Schmortomaten-Couscous
1h 30min
Tom-Yum-Tofu-Suppe
40min
Zaalouk (Auberginen-Salat)
50 Min
Mutabal (Auberginen-Joghurt-Dip)
50 Min
Butter-Hähnchen mit Knoblauch-Naan
1h 30min