Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 20 g Öl
- 100 g Zwiebeln, halbiert, in Ringen
- 600 g Lammfleisch aus der Schulter, ohne Knochen, in Stücken (4 cm)
- 100 g getrocknete Aprikosen, entsteint
- 100 g Pflaumen, getrocknet, entsteint
- 2 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 2 TL Kurkuma
- 2 TL Kreuzkümmel (Cumin)
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 200 g Wasser
- 200 g grüne Bohnen, TK, halbiert
- 1 Dose Kichererbsen (400 g)
- 3 Stängel Minze, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2190 kJ / 523 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 195.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pilaw-Reis
40min
Hühnchen-Tajine mit Pflaumen und Mandel-Honigsauce
50min
Lamm-Tajine mit Marillen und Honig
1h 50 min
Lammragout mit Auberginenpüree - Hünkâr Beğendi
50min
Feijoada
16 Std.
Provenzialisches Lammragout
1 Std. 40 Min
Lamm Rogan Josh
1h 45min
Irischer Lammeintopf
3h 30min
Orientalischer Lammeintopf
1h 10min
Lammgulasch mit Paprika - Tas Kebap
1h 10min
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1h 15min
Slow Cooking Beef Madras
3h