Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
- 60 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
-
800
g de tomate triturado en conserva
of 800 g de tomate tamizado - 2 cucharadas de garam masala
- 1 pastilla de caldo de verduras
-
1
cucharada de azúcar moreno
of 1 cucharada de azúcar - 1 cucharadita de sal
- 450 - 500 g de ramilletes de coliflor
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva), lavados y escurridos
- 100 g de nata (35% de grasa) (y algo más para regar)
- 50 - 80 g de yogur natural
- hojas de cilantro fresco para decorar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1833 kJ / 438 kcal
- Eiwitten
- 13.2 g
- Koolhydraten
- 44.6 g
- Vetten
- 26.2 g
- Verzadigd vet
- 14.4 g
- Vezels
- 12.8 g
- Natrium
- 1295.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry de garbanzos y coco con cuscús de brócoli
40 min
Curry de garbanzos y verduras
25 min
Estofado de berenjena picante
30 min
Callos veganos (setas con garbanzos)
30 min
Curry de calabaza
40 min
Guiso especiado de tomates con huevos (Shakshuka) - Israel
50 min
Biryani de verduras - India
50 min
Curry vegano de berenjenas
50 min
Ensalada tibia de bulgur con calabaza
50 min
Coliflor tikka masala
30 min
Curry de batatas y brócoli
20 min
Curry cremoso de pollo (Butter chicken - India)
1h