Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 coliflor (aprox. 800 g)
- 10 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- ½ guindilla roja seca (sin pedúnculo ni semillas)
- 1 diente de ajo
- 100 g de aceite de oliva (y un poco más para la sartén)
- 1 - 2 cucharaditas de pimentón
- 20 g de vinagre de manzana
- 2 pellizco de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 200 g de judías blancas cocidas (en conserva)
- 25 g de tomate concentrado
- 1 cucharadita de tahini
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2806 kJ / 671 kcal
- Eiwitten
- 14.6 g
- Koolhydraten
- 41.6 g
- Vetten
- 52.5 g
- Verzadigd vet
- 7.6 g
- Vezels
- 12.5 g
- Natrium
- 424.5 mg
Alternatieve recepten
Ensalada de pepino con aguacate y garbanzos crujientes
45 min
Batatas Hasselback
1 godz. 15 min
Brócoli asado con puerros caramelizados
40min
Puerros con salsa de soja y mostaza
45 min
Ensalada con vitaminas para la piel
1 godz.
Tayín de ternera con arroz especiado y mini pasteles de pistacho
1h 30min
Coliflor gratinada
50min
Bacalao con salsa de miso y brócoli
25min
Lombarda a la naranja con albóndigas de pavo
50min
Zanahorias asadas al tomillo (Pelar)
30 min
Menemen (Revuelto de verduras picante) - Turquía
1 godz.
Tortilla de atún con verduras
20min