Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 coliflor (aprox. 800 g)
- 10 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- ½ guindilla roja seca (sin pedúnculo ni semillas)
- 1 diente de ajo
- 100 g de aceite de oliva (y un poco más para la sartén)
- 1 - 2 cucharaditas de pimentón
- 20 g de vinagre de manzana
- 2 pellizco de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 200 g de judías blancas cocidas (en conserva)
- 25 g de tomate concentrado
- 1 cucharadita de tahini
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2806 kJ / 671 kcal
- Eiwitten
- 14.6 g
- Koolhydraten
- 41.6 g
- Vetten
- 52.5 g
- Verzadigd vet
- 7.6 g
- Vezels
- 12.5 g
- Natrium
- 424.5 mg
Alternatieve recepten
Brócoli dorado con salsa de atún
20min
Berenjenas rellenas de cuscús
50min
Croqueta de patata con espinacas y beicon
1 Std. 15 Min
Merluza con costra de hierbas
30min
Ensalada de pepino con eneldo y salsa de yogur
10min
Gratinado vegano de pasta Alfredo
45 min
Menú: Sopa de Verduras. Albóndigas con coles de Bruselas
1h
Pizza de calabacín con espinacas
1h 30min
Menú: Cuscús con verduras, albaricoques y queso feta. Crema de stracciatella
45 min
Ensalada de pepino con aguacate y garbanzos crujientes
45 min
Bulgur con verduras y salsa de champiñones
50min
Hummus de calabaza asada
1 Std. 15 Min