Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Puré de guisantes
- 2 dientes de ajo
- 20 g de mantequilla
- 400 g de guisantes congelados
- 180 g de agua
- 1 pellizco de sal
-
100
g de queso cremoso
of 100 g de queso mascarpone
Bacalao a la plancha
- 3 - 4 cucharadas de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo laminados
- 600 g lomos de bacalao al punto de sal (aprox. 150-180 g c/u)
- 4 pellizcos de sal en escamas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1648 kJ / 394 kcal
- Eiwitten
- 34.1 g
- Koolhydraten
- 19.4 g
- Vetten
- 19.8 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 268.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluza al horno con pimientos caramelizados
45 min
Lomo de merluza al horno con repollo a la crema
50 min
Crema verde con ojos ¡¡¡espeluznante!!!
30 min
Crema de maíz
1 Std. 40 Min
Menú: Judías blancas con chorizo en salsa de tomate. Bacalao al limón. Natillas de naranja.
1h
Salmón en costra con puré de guisantes y espinacas
40 min
Dip mediterráneo de tomate
15min
Ensalada de pollo, manzana, coliflor y aguacate
40 min
Ensalada de tomate con ventresca
45 min
Bacalao con salsa de miso y brócoli
25 min
Coca de sardinas
30 min
Solomillo de cerdo asado con salsa de mango
4 Std. 30 Min