Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crujientes de batata y remolacha
- 70 g de batata en rodajas de aprox. 2 mm
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 2 pellizcos de sal en escamas
- 70 g de remolacha cruda en rodajas de aprox. 2 mm
Crema
- 1 chalota (aprox. 30 g) en mitades
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva y algo más para decorar
- 400 g de ramilletes de coliflor
- ½ cucharadita de sal
- 2 cucharadas de semillas variadas (pipas de girasol y calabaza, sésamo, amapola, etc.)
- 600 g de caldo de verduras
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 40 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1460 kJ / 349 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 10.8 g
- Natrium
- 1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vichyssoise de coliflor con mejillones al vapor
25 Min
Crema Dubarry (de coliflor)
50min
Crema de espárragos verdes con pistachos
30 Min
Sopa de coliflor al curry
40 Min
Crema verde con brócoli, puerro y patata
30 Min
Crema de zanahoria y espárragos con almendras
30 Min
Crema de coliflor y brócoli
40 Min
Crema de guisantes
30 Min
Crema de brócoli al gorgonzola con picatostes
40 Min
Crema de calabaza y coliflor al tomillo
45 Min
Crema de brócoli (Batch cooking)
15 Min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1h 30min