Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crujientes de batata y remolacha
- 70 g de batata en rodajas de aprox. 2 mm
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 2 pellizcos de sal en escamas
- 70 g de remolacha cruda en rodajas de aprox. 2 mm
Crema
- 1 chalota (aprox. 30 g) en mitades
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva y algo más para decorar
- 400 g de ramilletes de coliflor
- ½ cucharadita de sal
- 2 cucharadas de semillas variadas (pipas de girasol y calabaza, sésamo, amapola, etc.)
- 600 g de caldo de verduras
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 40 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1460 kJ / 349 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 10.8 g
- Natrium
- 1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de brócoli al gorgonzola con picatostes
40 min
Crema de guisantes
30 min
Crema verde con brócoli, puerro y patata
30 min
Crema de coliflor y brócoli
40 min
Crema de calabaza y coliflor al tomillo
45 min
Crema de garbanzos con puerro y setas
35 min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1h 30min
Crema de judías verdes
35 min
Crema Dubarry (de coliflor)
50 min
Crema de coliflor con bacalao y beicon
30 min
Crema bretona (de judías blancas)
30 min
Crema de judías blancas con espinacas
30 min