Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino
- 330 g di acqua
-
15
g di lievito madre di segale
of 1 ½ g di lievito di birra fresco - 255 g di farina di segale
Starter
- 170 g di chicchi di segale
- 255 g di acqua
Pane
- 1585 g di acqua (di cui 85 g fredda)
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 255 g di farina di segale + q.b.
- 170 g di farina di farro
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 12102 kJ / 2990 kcal
- Eiwitten
- 86 g
- Koolhydraten
- 571 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 70.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane ai cereali
3 Std.
Baguette francese (TM6)
5 Std.
Fantasia di colori
4h 10min
Panini integrali ai semi con crema di ricotta e bastoncini di verdure
1h 10min
Pane contadino
19j
Pane pugliese
29h 20min
Filone di segale
4h
Pani alla segale
2 Std. 40 Min
Pane di patate e noci
21h
Pane alle erbe mediterranee e ricotta
21h
Zuppa di pollo messicana_Not all utensils are globally active
40 min
Pane morbido di farro
19j