Bloodshot Devilled Eggs
TM6

Bloodshot Devilled Eggs

3.8 (5 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 6 medium eggs, cold
  • 1200 g water
  • 50 g beetroot juice
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 2 pinches cayenne pepper, ground
  • ¼ tsp black pepper, freshly ground
  • ½ tsp fine sea salt
  • 4 black olives, pitted, cut in slices (2 mm)
  • 1 sprig fresh parsley, chopped
  • ¼ tsp ground black pepper

Voeding
per 1 piece
Calorieën
235.3 kJ / 56.2 kcal
Eiwitten
2.8 g
Koolhydraten
0.7 g
Vetten
4.7 g
Verzadigd vet
1 g
Vezels
0.1 g
Natrium
141.1 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten