Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 220 g water
-
2
tsp dried yeast
of 20 g fresh yeast - olive oil, for greasing
- 400 g strong white bread flour
- 1 tsp fine sea salt
Filling
- 100 g Edam cheese
- 50 g Parmesan cheese
- 1 garlic clove
- 150 g tinned chopped tomatoes
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp dried oregano
- 120 g olive, black, pitted, sliced
- 50 g chorizo, peeled, sliced (5 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1689.4 kJ / 403.8 kcal
- Eiwitten
- 18.1 g
- Koolhydraten
- 52.1 g
- Vetten
- 13.4 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1279.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spiralized Spicy Pickled Carrots
30min
Mushroom Wellington
2u. 20min
Baci di Dama Hazelnut Biscuits
2h 10min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM6)
40min
Apple Buckle Cake (TM5)
2h
Bloodshot Devilled Eggs
40min
Pan-fried Bao Buns
1h 30min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15min
Fluffy Japanese Cheesecake
1h 50 min.
Breakfast Bread Pudding
50min
Patatas Bravas with Aioli
1h 15min
Rosemary and Sea Salt Bread
1h 55 min