Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce tomate
- 150 g de parmesan, en morceaux (3 cm)
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 2 brins de thym, frais, effeuillé
- ½ bouquet de basilic frais (env. 10 g), effeuillé
- 85 g d'huile d'olive
- 950 g de tomates, en quartiers
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de sucre
- 1 pincée de poivre, moulu
- 1000 g d'aubergines, coupées en longues tranches (8 mm)
- 4 pincées de sel
- 300 g de mozzarella, coupée en tranches (5 mm), effilochée
- ½ bouquet de basilic frais, effeuillé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2591 kJ / 624 kcal
- Eiwitten
- 32.6 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 45 g
Alternatieve recepten
Risotto à la tomate et burrata
30min
Risotto au citron et épinards
30min
Soupe d'orge des Grisons
55 min
Cabillaud et sa purée de céleri et de patate douce
40 Min
Saumon au four et pesto aux herbes
50 Min
Salade estivale de cornettes aux courgettes
30min
Soupe de patates douces et de tomates et croûtons au curry
40 Min
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45 Min
Lasagne verdi
1h 15min
Birchermüesli
1 Std. 10 Min
Risotto à la courge
35 Min
Bucatini aux aubergines, tomates-cerises et cèpes
50 Min