Medallones de verduras sin gluten con salsa de yogur

Medallones de verduras sin gluten con salsa de yogur

2.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
20 unidades

Ingrediënten

Medallones
  • 1 limón
  • 200 g de batatas en trozos (2-3 cm)
  • 200 g de pimiento de cualquier color en trozos (2-3 cm)
  • 100 g de puerro en rodajas de 1 cm
  • 150 g de apio nabo en trozos (2-3 cm)
    150 g de nabo, en trozos (2-3 cm)
  • 1 cucharadita de sal
  • ½ - 1 chile fresco (guindilla) (opcional)
  • 45 g de semillas de lino
  • 2 huevos
Salsa
  • 80 g de aceite de oliva
  • 1 diente de ajo
  • ½ chile fresco (guindilla)
  • 20 g de hojas de albahaca fresca
  • 20 g cilantro fresco (hojas y parte del tallo)
  • 20 g cebollino fresco en trozos (5 cm)
  • ½ cucharadita de sal
  • 120 g de yogur natural
  • 30 g zumo de limón

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 unidad

Natrium 198.9 mg
Eiwitten 1.8 g
Calorieën 321.5 kJ / 76.8 kcal
Vetten 5.6 g
Vezels 1.5 g
Verzadigd vet 0.9 g
Koolhydraten 5.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...