Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 30 g de cacahuetes crudos sin sal pelados
- 1 chile rojo fresco sin semillas, en trozos
- 50 g de zumo de limón
- 450 g de agua
- 500 g de berenjenas en cubos (aprox. 2 cm)
- 1 ½ cucharaditas de sal
- ½ pastilla de caldo de verduras
- 35 g de maicena
- 150 g de leche de coco
-
30
g de pasta de curry rojo tailandesa
of 2 cucharadas de curry en polvo - 20 g de jarabe de agave
- 250 g de garbanzos cocidos (en conserva) aclarados y escurridos
- 100 g de judías verdes redondas congeladas
- 100 g de champiñones frescos en mitades
- cilantro fresco para decorar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1753.5 kJ / 419.1 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 38.4 g
- Vetten
- 25.7 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 9.6 g
- Natrium
- 811.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry de garbanzos y coco con cuscús de brócoli
40 min
Curry de garbanzos y verduras
25 min
Ramen vegano
1h
Estofado de berenjena picante
30 min
Arroz vietnamita con verduras
55 min
Curry indio de verduras
50 min
Chile sin carne
1h
Bol vegetariano de tofu, verduras y soja
30 min
Shepherd's pie vegetariano con batatas
1h
Curry de champiñones y garbanzos con espinacas
30 min
Curry de batatas y brócoli
20 min
Curry vegano con tofu
30 min